Balletlessen

De lessen zijn onderverdeeld in een technisch gedeelte en een vrij deel. De kinderen krijgen de gelegenheid hun creativiteit te ontwikkelen door alleen of met andere eigen dansjes te maken die aan het eind van de les aan de rest van de groep getoond worden. Zo leren ze op jonge leeftijd al manieren van presentatie, wetende dat er niemand uitgelachen word.
Vanaf 10 tot 11 jaar duren de lessen 75 minuten en wordt het techniek gedeelte steeds belangrijker. Als ze willen en daartoe geschikt bevonden worden krijgen ze ook spitzentechniek.


Houdingslessen

Naast de balletlessen worden er ook in een gezellige sfeer en op relaxte wijze houdingslessen gegeven. Deze lessen zorgen dat uw lichaam in optimale conditie blijft (niet leeftijdsgebonden) en activeren de grote en kleine spieren. Dit resulteert in verbeterde co�rdinatie en conditie. Je krijgt meer ruimte in je lijf en men gaat met een “lekker” gevoel en vol energie naar huis.

Deze lessen duren 60 minuten. Ook hier is er de mogelijkheid inhaal lessen te nemen mochten de ingeroosterde uren niet haalbaar zijn. Regelmaat is namelijk belangrijk voor een goed onderhoud van het lichaam.

  • Deel onze website