Home

Wat ?

Gelegen in Roermond aan de Swalmerstraat ligt Balletschool Petra. Al vanaf 1969 geef ik balletles aan jong en oud, dit is uitgegroeid tot een eigen balletschool in 1984. Balletschool Petra is naast ballet ook gespecialiseerd in houdingslessen en sinds 2005 Ismakogie. Deze drie kernelementen vormen de basis voor de uitstekende en professionele lessen die er gegeven worden. Meer informatie hierover kunt u vinden bij balletschool.

Waar ?

De lessen worden gegeven in een 125 vierkante meter zaal met een spiegelwand van 16.5 meter. Voorzien van een speciaal verende balletvloer die blessures voorkomt. De groepsgrootte van elke les is maximaal 14 leerlingen. Bij een aantal lessen is er zelfs live piano begeleiding. Wij hebben eenmaal per jaar kijklessen en twee maal per jaar een voorstelling in het theater. Voor alle balletlessen bestaat er een mogelijkheid inhaal lessen te nemen mochten de ingeroosterde uren niet haalbaar zijn.

de jongste en oudste leerling

Mochten er vragen zijn die u niet beantwoord heeft gekregen op mijn website, dan kunt u hier contact met me opnemen.

Privacy beleid

Bij Balletschool Petra wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy. Voor het geven van lessen, het organiseren van evenementen, het administreren van uw deelname, het informeren en het kunnen innen van verschuldigde bedragen verwerken wij gegevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Wij delen uw gegevens alleen met derden als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet. In onze privacyverklaring op de website www.balletschoolpetra.nl is precies beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mailadres: balletschoolpetra@gmail.com

Klik hier voor onze privacyverklaring

contact Petra home balletschool ismakogie rooster